Verkoopadviseur Utrecht (vanaf 1-2-2020)

JOUW WERKZAAMHEDEN

Als projectcoördinator ben je actief in de productgroep Reconstructie & Large Connections. Samen met de Projectleider coördineer je de werkzaamheden vanaf moment van aanvraag tot en met financieel afsluiten. Dat doe je voor meerdere projecten tegelijkertijd, waarbij de aard en omvang van de projecten van dien aard is dat zij een aparte besturing vereisen. De klant (Rijkswaterstaat, Pro rail, Gemeentes, etc.) staat voorop en je doet alles wat nodig is om de klant te helpen, o.a. door vanuit verbinding te sturen en te onderhandelen met ketenpartners (aannemers, ingenieursbureaus, maar ook interne afdelingen) en andere externe belanghebbenden. Daarbij heb jij het vermogen en inzicht om op afstand en overstijgend naar zaken te kijken. Je delegeert en onderhandelt daar waar mogelijk. En stuurt jouw projecten op GOKIT (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd). Als je op zoek bent naar uitdagingen, ben je hier aan het juiste adres.

 

WAT VERWACHTEN WE

Je hebt technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de klant. Je bent een aanpakker, bent communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe projectcoördinator maakt?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een opleiding afgerond richting bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig.
  • Je hebt gedegen kennis van de aanleg van ondergrondse netten (kabels en leidingen).
  • Je hebt kennis en ruime, recente ervaring met projectmanagement (IPMA of gelijkwaardig).
  • Je hebt ervaring met het leiden van combiprojecten en/of projecten met een groot aantal stakeholders.
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt ruime ervaring met SAP en hebt affiniteit met digitaal werken.

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer direct!

    Upload uw CV en motivatie